Denna gång provade jag att vattna bottnarna lite mer, ville inte de skulle bli torra. Misstaget var att jag vattnade lite för mycket så vätskan från själva tårtan rann ut under sockerpastan :S INTE SNYGGT!
Försökte rädda det hela genom att lägga blommor längs hela kanten men vi var ändå tvungna att äta den väldigt fort :)
![]() |
Lila liten tårta |
Jag använder också väldigt mycket fyllning när jag gör tårtor. Vilket jag själv tycker blir godast men då har jag insett att man bör använda någon form av isolering. Något som håller allt på plats där inne. Har inte riktigt förståt vikten av detta förns nu. Många använder grädde eller icing, båda smakar dock det är därför jag struntat i den biten då jag ville att mina tårtor skulle smaka det jag fyllde dem med och inget annat.
Men för att slippa bubblor och knölar i sockerpastan så måste man använda detta.. =/
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar